lekker lui! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van edensterre lutz - WaarBenJij.nu lekker lui! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van edensterre lutz - WaarBenJij.nu

lekker lui!

Door: eden

Blijf op de hoogte en volg edensterre

28 Januari 2007 | Thailand, Chiang Mai

het is heerlijk hier!
nog een beetje duf van de jet-lag toeren we een beetje rond door de stad en we kijken rond in winkeltjes.
we zijn ook langs een grote boedistische tempel gelopen.
maar morgen moeten we weer werken!
voor elk huis staat hier een soort vogelhuisje, maar dan heel mooi, versiert met bloemen.
dat is een 'geestenhuis' dat zorgt ervoor dat
geesten niet bij je intrekken.
wij zelf maken het prima, mijn tante is thais, dus mijn tante en oom zijn hier ook.
ik ga weer verder, doei!

grt, eden

• 28 Januari 2007 - 08:31

Margaret:

Lieve allemaal, Thailand is een prachtig land; geniet maar goed van alles wat je ruikt en proeft; het staat voor altijd in je geheugen. Als jullie nu schrijven over Chang Mai kan ik het voelen en ruiken. Heel veel plezier, Kus Margaret

• 28 Januari 2007 - 08:33

Margaret:

Blijft toch gek reageren op een mailtje dat is geschreven op 28/1 om 15.05 en dat van mij is geschreven op 28/1 om 09.31. Kip, ei, wie was nu eerst.....!

• 28 Januari 2007 - 11:32

Lotte :

ik hoop dat je nog veel leuke dingen gaat doen (en niet te veel verklappen).ga jij ook op een olifant rijden? mijn moeder heeft het wel gedaan en volgens mij is dat heel erg leuk en de konijnen(dottie's)huppen vrolijk in het hok rond dus die vermaken zich ook
    wel denk ik. iedereen uit de klas mist je dus namens iedereen uit de klas heel veel plezier.

grt lotte

• 28 Januari 2007 - 11:34

Lotte :

grt lotte

• 28 Januari 2007 - 21:23

Oma:

Hoe is het met Tony en Thong? Ik heb geen e.mail adres van hem en ik wil hem wel rechtstreeks mailen. Geef mij dan even via mijn mail.
    Ben je al op de night bazar geweest?

• 29 Januari 2007 - 10:10

Thomas:

Hey Eden.
    Ik ben Thomas morgen mag iemand anders een reactie sturen ik mis je heel erg.:) Is het leuk in uhmm.. waar ben je eigenlijk :P Ik hoop dat je het leuk heb daaro.
    wij hier hebben het iets minder we hebben allemaal de cito gehad vandaag krijgen we rekenen :(
    Nou nog veel suc7 daaro

Nu weet ik niks meer te zeggen dus ik hou er maar me op.

greetz Thomas.

• 29 Januari 2007 - 12:08

Mauro:

hoi hoe is het daar nu?
    warm? heben juli al ge zwommen? nee of ja? ik ga verder met me kamer opruimen.leuk he....
    Doei kus mauro voor allemaal

• 29 Januari 2007 - 14:42

Marc Jan Gijs:

Wat lekker om van jullie te horen. Heerlijk klinkt het zo'n pannenkoek, huis, wandeling, winkeltjes, etc. Hebben jullie al een olifant gezien? En hebben jullie al lekker thais gegeten. Vertel ons alles over smaken, geuren(uiteraard alleen de lekkere)! Hier alles prima. Dikke kus
    van ons drieen, smak!

• 29 Januari 2007 - 16:02

Esmee:

gaat ie goed daar Eden ik ben niet zo lui ik heb allemaal toetsen BAH jij heb daar maar 12 uren les veel minder vind ik maar ach bij mij gaat het ook goed lotte moest huilen toen je weg ging en ik mis je ook heel erg doei Esmee

• 29 Januari 2007 - 16:13

Marc Jan Gijs:

van ons drieen, smak!

• 30 Januari 2007 - 07:26

Damian Maikel:

heey eden alles goed ???
    wij missen je wij missen je. eden kom snel trug.
    groetjes maikle en damian :P:P:P

• 31 Januari 2007 - 15:06

Fay:

Hoi Eden volgens mij heb je het hardstikke gezellig daar!:D Ik hoop dat het ook zo mag blijven. 2 uur les maar! Ik wou dat ik dat had! En de hele klas mist je echt heel erg:(. En heb je nou al ja gezegd tegen Thomas? In een begrijpend lezen kaart van Damian vroeg Damian allemaal dingen aan Thomas en ook wie zijn vriendinnetje was en toen zei hij jou :D. We missen je en ik hoop dat je het heel leuk hebt (gaat hebben) Nu hou ik er mee op. Doei en groetjes

Fay:)

• 31 Januari 2007 - 15:10

Fay:

Fay:)

• 01 Februari 2007 - 15:40

Jurre/dennis:

hoe gaat het met jullie veel plezier!!!!!!!!!!!

• 14 Februari 2007 - 17:38

Jurre:

hoi Sterre,
    een hele fijne valentijn!
    -xxx-miljoenen kusjes van

Jurre

• 14 Februari 2007 - 17:45

Rosan:

heey Eden,
    nog iets met valentijn gedaan vandaag?
    wij missen je!!!
    (iedereen denk ik wel)
    :P:P:P volgens mij hebben julie het echt super daar in Thailand???
    komen julie weer snel terug??

nog wat dikke knuffels extra van Rosan