foto's
Door: eden
Blijf op de hoogte en volg edensterre
30 Januari 2007 | Thailand, Chiang Mai
en ik mis jullie heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg !!!!!!!!! :( :( ;P ;P
30 Januari 2007 - 12:35
ARLETTE:
hoi sterre ik ben even op school en kijk even naar de berichtjes en leuke foto's. zo te zien hebben jullie het erg fijn. Geniet en ik mis je nu al hoor. wat een berg werk lag er op bed......moeten jullie dat allemaal doen??? hopelijk lukt het met meester Jos...hihihi dag lieverd tot gauw -
30 Januari 2007 - 13:46
Rosan & Jurre:
heey,
is het lekker en waar zitten hulie nu?
wij missen hulie ook heel erg!!!
kus kus
jurre en rosan -
30 Januari 2007 - 14:15
hoi Eden
en vermaak je het daar met bedden vol werk ik en lotte hebben het hier grappig de jongens damian thommas en michel +maikel ehm hihi thommas heeft zijn broek naar beneden gedaan dat was erg ik zat op jou plek maar eerst moest hij mieke een zoen geven dat wouw hij niet dus deed hij dit en eden je moet terug komn dan wordt ik weer:) in nieder geval :( :P ik m is je heel erg groeten esmee
doei:):)tijd gaat veder -
30 Januari 2007 - 17:44
Lara:
hoi lieve sterre wij hebben kosmiesonderwijs gedaan.wat doe jij daar alemaal.hebben ze daar ook mc donalds?groetjes van lara -
30 Januari 2007 - 18:23
Lotte:
leuke foto's joh, vooral die foto waarop je patat met stokjes eet, lijkt me lastig, lekker glibberig met al die mayo:) :( -
30 Januari 2007 - 18:25
goetjes en geniet -
31 Januari 2007 - 12:57
Monique:
hallo allemaal
wat ziet het er allemaal leuk en mooi uit daar wat zag ik nou een mc donalds
dat is wel lekker he meiden
nou ik hou jullie in de gaten groetjes monique -
31 Januari 2007 - 13:37
Esmee:
:):(:D mis je heel erg je moet terug komen eddie -
31 Januari 2007 - 13:49
Kayleigh:
heey eden ik mis je nu al
groetjes kayleigh -
31 Januari 2007 - 19:06
Margaret:
Wat leuk om jullie foto's te bekijken, je lijkt wel een fotomodel Eden zo in het zwembad. Geniet maar lekker en liefs van ons allemaal.
01 Februari 2007 - 12:58
De A,atjes:
hoi sterre wij misen jou heel erg wij willen dat jij snel terug komt groetjes de klas. -
01 Februari 2007 - 13:26
Julia:
lieve sterre ik misje heel erg hep je al leker gezontkus julia de jongkus van de aatjes -
01 Februari 2007 - 14:00
Esmee:
ik mis je heel erg ernie waaneer
kom je terug weeeeeeh:):(:O
mis je heel erg -
01 Februari 2007 - 14:11
Richard Van Der Poll:
Leuke foto's. Hoop dat jullie het leuk hebben.
Nicole zit nu in de molen in het ziekenhuis; gebeurt nu eindelijk wat na erg bovenop te hebben gezeten.
laat nog van me horen. -
01 Februari 2007 - 16:42
Maudy:
live eden ik mis je nu al ik hoop dat je snel weer trug kom en dat je lakker bruin ben kussjes maudy -
02 Februari 2007 - 06:36
Maaike:
Hi Eden en Sterre en Itte en Jos,
Iedereen is benieuwd wanneer jullie in China aankomen. Wij gaan vrijdag na jullie aankomst met mijn medewerkers lunchen want ze zijn allemaal heel benieuwd naar jullie. Veel plezier in Thailand,
Kus,
Maaike -
03 Februari 2007 - 17:52
Maudy:
hoi eden en sterre heben jullie nog wat gedaan in de week ik misje jullie heel erg ik hoop dat je snel trug komt en lekker bruin wort en gezond en het is hier ook heel gezelig en kom snel trug groedje maudy kusjes **** -
17 Februari 2007 - 15:02
Maudy:
hoi eden ik ziet nu bij je in het groepje leuke he ver maak je een beetje wij wel we hebben een nieuw mij je in de klas leuke en hoe veel weken nog duurt het ik hoop nog 3 weken en hoe is het daar bij jullie en bij ons wel is het warem daar bij jullie dikke kus voor jullie alle maal maudyxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx