overleven in de jungle
Door: eden
Blijf op de hoogte en volg edensterre
07 Februari 2007 | Thailand, Bangkok
als je boven naast de foto van ons in het zwembad (;P;P;P;P) kijkt, zie je 4 dingen staan,waaronder ook 'chatbox'.
als je daar op klikt, kan je chatten.
we komen net uit de wildernis, we hebben een nachtje bij de broer van Thong geslapen, en die woont in een soort hele grote(zelfgemaakte)hut,midden in het oerwoud, midden in de bergen.
de nightsafari was heel leuk,
er was echt van alles!ok bijzondere dieren, zoals de bengaalse tijger(!)
er waren ook hele kleine hertjes en everzwijntjes, zoooooooooooooooooo
schattig!
oh ja, en ik mis jullie zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo erg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ontelbaar groetjes, eden
07 Februari 2007 - 13:00
Rosantje:
heey allemaal,
het heb hier vandaag gesneeuwd!
en Sterre Jurre mist je!
en Eden Lotte mist jouw!
ik mis julie ook!
julie zitten nog steedts in Thailand he'?
leuk!
ik ga maar weer doei doei
dikke knuffel van rosan!
07 Februari 2007 - 14:00
G.v.d.veen:
hallo, eden leuk dat je bij de broer van thong hoog boven in de bergen bent geweest. En wat een ervaring zo'n night-safari. Zo zie je nog eens wat. Is het gemis van je vriendinnen zóóóóóó vreselijk erg ? Je schrijft dat n.l. iedere keer in je berichtje en dat lijkt me toch niet zo leuk voor je. Iedereen is jaloers op je, dat je dat allemaal mee mag maken. Denk maar niet teveel aan thuis en geniet van alles. Doe de groeten aan papa, mama, sterre, oom tony en tante thong.
Er valt hier sneeuw en het is wel koud. Ik zie in de de krant, dat het bij jullie 30 gr is, dus blijf voorlopig nog maar weg. Doei. -
07 Februari 2007 - 17:44
Petra:
He daar allemaal in de zon. Hier is het koud en was sneeuw. Morgen zelfs een weeralarm. Beetje lullig voor Do, die heeft gisteren z'n brommercertificaat gehaald en moet nu gaan glibberen!!
Jullie genieten er wel van zeg, dat kan ik wel lezen. Ben ook benieuwd naar de foto's als jullie terug zijn.
Er gebeurd hier ook van alles maar dan horen jullie wel als jullie terug zijn.
Kusjes en knuffels, Marcel, Petra, Kayleigh en Dominique -
08 Februari 2007 - 07:08
Melle:
er wordt hier 10 cm sneeuw verw8 ik mis jullie oooooooooooooooooooooooooook heel erg
p.s. is die tijger erg geschrokken?
groetjes van Melle -
11 Februari 2007 - 16:24
Wilma:
Hoi allemaal,
Volgens mij hebben jullie het heel goed naar jullie zin als ik al die verhalen zo lees!! Voor mij is het wel heel lang geleden dat ik daar was maar ik voel en vooral ruik alles weer door jullie leuke verhalen.
He meiden hoe gaat het met jullie schoolwerk? Hebben jullie daar nog wel zin in?
De sneeuw was maar van korte duur, wel jammer dat alles alweer zo snel weg was. Na 1 heel klein sneeuwpopje was het alweer over.
Met de konijnen gaat het prima!! Ze krijgen genoeg te eten maar knagen toch ook nog hun hok op. Ik ben maar even bij andere konijnen bezitters gaan navragen of dat wel normaal is en ik hoor van iedereen dat alle konijnen dat doen dus niks aan de hand gelukkig!
Toen het ging sneeuwen zaten ze allebei met hun kop precies in de sneeuw waardoor ze ineens witte kopjes hadden, dat was wel heel grappig om te zien, gelukkig leken ze het er niet echt koud door te krijgen en waren ze alleen maar nieuwsgierig wat er allemaal aan het gebeuren was buiten.
Veel plezier en tot de volgende keer.
Liefs,
Wilma -
11 Februari 2007 - 16:35
Lotte:
hoi eddie,
ik mis je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg veel groeten van lotte