fruit en rekenrijk - Reisverslag uit Sydney, Australië van edensterre lutz - WaarBenJij.nu fruit en rekenrijk - Reisverslag uit Sydney, Australië van edensterre lutz - WaarBenJij.nu

fruit en rekenrijk

Door: sterre

Blijf op de hoogte en volg edensterre

13 Maart 2007 | Australië, Sydney

hio allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zijn jullie nog bij les3 blok7?
ik ben al bij les2 blok8!*
hier hebben se juizt grote banaanen.
het fruit is hier heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lekker :P

groetjes sterre!!!!!!!!!!!!!!!!

*door papa

• 13 Maart 2007 - 10:01

Bianca:

Hoi Hoi
    Nou jullie zien er "pips"
    uit en niet gelukkig !!
    Dit is natuurlijk een grapje.....zeg sterre en natuurlijk de rest van de familie kijk goed rond voor ons in australiën want Julia en ik moeten Erik nog over halen om daar naar toe te gaan !!! als hij van jouw hoort dat het geweldig is dan gelooft hij het vast pas! Zoals je weet is julia bijna jarig en ze vind het erg jammer dat je erniet bent...treurig wil ik bijna zeggen...maar ze wacht met haar feestje tot "jij"terug bent hoor wees niet bang!! het uit deel snoepje kan je vast wel vergeten met zoveel gezelligheid en zon om je heen! Doe de groetjes aan allemaal en knuffel elk leuk dier maar van ons hi hi durf je vast niet !!
    Dikke knuffel van ons in ieder geval XXXX Bianca Erik en de dikste knuffel van Julia XXXXXXXXXXX

• 14 Maart 2007 - 12:09

Astrid:

Nou Sterre, als je al zo ver bent met R.R. mag je er best nog een maandje achter plakken.....Wat een mooie foto,s van jullie! Ik wil zo wel naar jullie toe vliegen!
    Hier genieten we ook van heerlijk lente weer...
    Zonder jas buiten spelen! We genieten......Doe jij dat ook nog die paar weken!

Liefs van Astrid

• 15 Maart 2007 - 07:04

Arlette:

hee knapperd, hier zijn de meiden inderdaad nog bij blok 7 les 3. De jongens zijn wel bij les 4 of 5 Ik wist wel dat je snel kon zijn!!! HIHIHI
    Komt dat soms door die lekkere grote bananen die jij eet, neem er maar een paar mee. Ben erg benieuwd naar je verhalen en zal blij zijn als ik je bruine toet weer zie.
    Geniet nog maar lekker en tot gauw.........doeiiiiiiii
    groetjes van de hele klas en een dikke zoen van mij.