Er zijn nieuwe foto's bijgeplaatst - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van edensterre lutz - WaarBenJij.nu Er zijn nieuwe foto's bijgeplaatst - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van edensterre lutz - WaarBenJij.nu

Er zijn nieuwe foto's bijgeplaatst

Door: Itte

Blijf op de hoogte en volg edensterre

03 Februari 2007 | Thailand, Bangkok

Maar ik sta er niet op!!!

• 03 Februari 2007 - 17:13

Jacqueline En Ricus:

De stukjes helpen niet echt de jaloezie op deze geweldige reis van jullie te verminderen, dat snappen jullie toch wel he.....geweldig dat jullie zoveel mooie andere nieuwe dingen zien, missen jullie ook wel hoor, kosmisch onderwijs in de praktijk ziet er prachtig uit. Veel plezier met zijn 4,groeten van onze meiden Anne-Fleur en Femke, blijven jullie volgen,
    Ricus en Jacqueline
    ps. recepten altijd welkom.....

• 03 Februari 2007 - 17:14

Jacqueline En Ricus:

Ricus en Jacqueline
    ps. recepten altijd welkom.....

• 03 Februari 2007 - 17:28

Melle:

er zijn veel bezoekers voor de boot we missen jullie heel erg

doei doei
    groetjes melle

• 04 Februari 2007 - 07:35

Henk, Daan, Tim En M:

Lieve allemaal, wat ziet het er allemaal heerlijk uit, alleen dat zonnetje al elke dag....! Het is hier ook mooi weer maar toch... Geniet lekker van alles, dikke knuffel van ons allemaal.

• 04 Februari 2007 - 08:32

Anna: