schoolvragen voor de montessori-juffen
Door: jos
Blijf op de hoogte en volg edensterre
03 Februari 2007 | Thailand, Bangkok
Ik mis van sterre toets 6 van rekenrijk, en van eden twee 'mixtoetsen' van taaljournaal. Juffen, zouden jullie die kunnen scannen en mailen, en als dat niet lukt aan een aardige ouder kunnen vragen om dit te doen? (ze lezen mee en melden zich nu spontaan!)Ze kunnen naar doorvriendschap@planet.nl en CC naar maaike@demetra.nl
het is een behoorlijke kluif werk, maar we zijn ons er zeer van bewust dat ze anders ook op school hadden gezeten. Dus we gaan het netjes doen! Eden haar reisverslag groeit en pappa gaat steeds beter rekenen.
groetjes meester jos
04 Februari 2007 - 18:25
Astrid:
Hoi Jos,
Nou je bent wel serieus bezig hoor. Zal morgen op school kijken wat ik voor jullie doen kan. Als jij nou ook die rekentoets maakt kun je kijken wie beter is Sterre of jij.
Groetjes, Astrid.
Zet 'm op Sterre en niet teveel ijs eten hoor! -
24 Februari 2007 - 15:57
Nikki:
lieve sterre ben je al zo bruin als een aap ik niet hor hah hah hah is je zus al bruin en je mama en je vader en jij hoort er ook bij natuurlijk? is het leuk op vakantie mis je ons ik wel ben je al bruin als wat ik mis je en naomi mist je hel erg en jij? is het leker op vakantie lievs nikki kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus