Lekker warm
Door: eden
Blijf op de hoogte en volg edensterre
14 Februari 2007 | Thailand, Phuket
niet te geloven,ik ben )~: (verkouden)!!!(door de airco)
het is hier heerlijk warm (35 graden in de schaduw), en we liggen de hele middag in/aan het/de zwembad/zee.
hoe is het daar in Nederlandzonderstrand-weer?
ik heb alleen een ergerdanooit-ochtendhumeur, omdat ik samen met Sterre in een 1,5persoonsbed moet slapen.
En cijferend aftrekken in een sauna valt niet mee, ook mijn zusje heeft er moeite mee!
Ik ben net naar de sunset geweest, dat was heeeeeeeeeeeeeeel mooi.
Jammer dat ik hier niet heb kunnen snorkelen, maar dat komt nog wel in Australie.
ik mis jullie heel erg. Morgen gaan we naar tante maaike in china.
ontelbare groetjes van Eden
14 Februari 2007 - 13:42
Kayleigh:
Jullie ook Happy Valentinesday <3 !!
Zo te lezen is het heel leuk daar! ik ben echt jaloers op jullie, want hier regent het alleen maar!!
Ben je niet bang voor de enge beestjes die daar rondvliegen enzo:P? Of zijn die daar niet?
Dikke kus van je grote nicht Kayleigh <3 -
14 Februari 2007 - 13:59
Maudy:
vijne valatijn voor jullie ik mis je nu al dioeii xxx -
14 Februari 2007 - 21:13
Maitri (Inga):
Lieve Eden,
Nou het regende hier de heeeeele dag. Wel hadden we een fijne valentinesday. We aten lekker (ik had gekookt:) en ik had de tafel met satijnen hartjes versierd en Kris met een hart van waxinelichtjes. De kinderen kregen een hartjeslolly en At bloemen en hartjes snoepjes en allemaal een kaartje. Ik kreeg van At een workshop bloemschikken, dat was heel leuk. En een supperdikke glossy. de Vogue in t Engels. Misscien leest Itte ook dat soort tijdschriften nu? Of is er te veel te zien? De foto's zien er geweldig uit. Goed dat jullie het zo fijn hebben.
Liefs van Jullie buren -
18 Februari 2007 - 15:56
Anna Otto:
gaat het goet? bij ons wel! Groetjes van anna kus kus -
20 Februari 2007 - 08:47
Mieke:
Lieve Eden en familie,
Hier dan eindelijk een berichtje van je juf. Je weet: Mieke achter de computer is een groot gevaar. Maar voor jou wil ik nu wel een poging wagen. Ik mis je vreeeeselijk en vergeet ook telkens dat je er niet bent. Zo kopieer ik voor jou ook elke keer de kosmische opdrachten, terwijl je er niet bent. Alles hier gaat z'n gangetje. Het is koud en in de klas stinkt het weer naar muizen. Als ik naar jullie foto's kijk word ik stikjaloers. Gelukkig is het bijna vakantie en dan ga ik met al m'n jongens naar Oostenrijk om te skien. Daar ben ik wel aan toe. We hebben hier net zitten uitrekenen dat je al bijna 4 weken weg bent en volgens ons heb je er nu een derde deel erop zitten. Over acht weken kunnen we weer knuffelen. Blijf die foto's sturen, want we kijken er graag naar. Heel veel groetjes aan je ouders en je zusje en een dikke kus voor jou van Mieke.