via hongkong naar china - Reisverslag uit Peking, China van edensterre lutz - WaarBenJij.nu via hongkong naar china - Reisverslag uit Peking, China van edensterre lutz - WaarBenJij.nu

via hongkong naar china

Door: jos

Blijf op de hoogte en volg edensterre

16 Februari 2007 | China, Peking

vandaag om kwart over zes ruw door een `wake up call` gewekt voor een lange reis. Na een taxi over het eiland, een vlucht op bangkok, een vlucht op hongkong en een bustocht van hongkong naar quangzhou zitten itte en ik om 01:44 AM met pistachenootjes en een chinees biertje op de bank van tante maaike.

De meiden slapen alweer een tijdje in het grootste bed dat hier is, morgen lekker uitslapen voor we china bij daglicht gaan verkennen.

we houden jullie op de hoogte,

groetjes

jos

• 16 Februari 2007 - 08:29

Micky:

hoi eden en sterre
    hoe is het daar?
    ik hoop dat jullie het leuk hebben en ik ben heel jaloers op jullie want ik heb de foto's gezien leuk en ik heb gehoord jullie gaan nu naar china toch ik ga maar weer aan het werk en veel plezier x mick

• 16 Februari 2007 - 09:03

Oma:

Gelukkig weer veilig op jullie nieuwe plek. Ik denk veel aan jullie en ben blij met de berichtjes. Het zal wel een grote overgang zijn van Thailand naar China. Doe de groeten aan Maaike en tot de volgende keer.

• 16 Februari 2007 - 14:10

Kayleigh:

heey eden,sterre hoe is het daar? ik vind de foto's heel erg mooi :)
    maar ik mis je ook :( xXxXxX kayleigh

• 16 Februari 2007 - 17:25

Maudy:

hoi eden en sterre ik hoor dat je naar china gaat dat zou vast leuk zijn en hor gaat het daar hebben jullie nog wat spanets gedaan wij niet en ben je al bruis ik mis jullie heeeelll erg ik ben blij dat het niet meer zo lang duurt en nog een keer sterre en edne ik mis jullie heel er groedjes maudyxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 20 Februari 2007 - 15:53

Je Hartsvriendintjee: