wing wang wokkie, wij eten met een stokkie
Door: eden
Blijf op de hoogte en volg edensterre
20 Februari 2007 | China, Guangzhou
het is hier heeeerlijk, maar maar gemiddeld
18 tot 21 graden met regen en bewolkt:(:(:(:(
we zijn in CHINAAAAAAAAAAAAAAA bij mijn tante die heeft 2 bedrijven hier, Demetra en Arion(Demetra is romeins voor Demeter, de griekse godin van de landbouw, en Arion is Demeters zoon die net als Pegasus een vliegend paard is).
ik doe ook een oproep naar een paar mensen;
Naomi Vogelpoel
juf Karin Klein
juf Barbara ........
als je deze mensen kent wil je dan deze site
doorgeven(www.edensterre.waarbenjij.nu)b.v.d.
we zijn vanmiddag naar de nagelstudio geweest
en we hebben onze nagels laten beschilderen.
er komen nog foto's van op de site.
nu gaan we eten.
greetzzzzzz eden
20 Februari 2007 - 12:34
Luciano:
hey,
ik ben het luciano heb je het leuk daar?
wij missen je heel erg hier in de klas.
jij kan lekker spelen in china jij hoeft maar twee uur te werken en hoe is het eigenlijk daar is het uitzicht mooi?
wij willen weten waaneer je op de chatbox kan komen want jij wilt dat graag weten heb ik gehoord toch?
als jij nou zegt wanneer dan komen we.
owwwhhhh....ja
wij hebben vrijdag vakantie dus.
dan komen wij niet op de chatbox.
(als er kinderen zijn die tijdens de vakantie willen)nou ja wil je alsjeblieft vertelen wanneer je komt?
toedeloe
x-luciano-x -
20 Februari 2007 - 12:49
Fay:
Hey Eden!
Volgens mij heb je het geweldig daar!:D
En het wordt vast wel wat beter weer hoor :D Als je maar blijft lachen! De hele klas mist je echt heeeeeeeeel erg (en Lotte volgens mij het meest want zij is je beste vriendin:D) Maar het gaat ook wel goed hier. Ik ben echt MEGA jaloers op je :D:D:D. Je hebt maar twee uur les! En dan ook nog van je vader! En dan kan je daarna nog lekker op het strand gaan zitten lezen (dat kunnen wij hier niet doen met 4 graden celcius :() Maar ja, er is er tenminste (minimaal) een gelukkig :) en wie denk je dat je het is? Jawel JIJ! Dus hardstikke veel groetjes en nog veel plezier in China en Australie.
Fay
20 Februari 2007 - 14:16
Dominique:
heey:D ik zie dat jullie het heel leuk hebben daar:D dat is mooi!! ik ben nu home alone omdat me ouders nu in tunesië zijn! een hele week:D groetjes en kusjes dominique!! -
20 Februari 2007 - 16:48
Atje & Kris:
Kleine chineesje wing wang wong. Waar ga je heen met je pling plang plong. Ik ga spelen op m'n xylofoontje, alle mooie liedjes, pling plang plong.
liefs, atje
succes met je huiswerk groeties kris -
21 Februari 2007 - 11:12
Oma:
Ik kijk iedere dag naar berichten, waardoor ik jullie belevenissen meemaak. Nederland heeft vandaag weer regen. Petra en Marcel zijn naar Tunesië en het nieuwe kabinet staat morgen op het bordes. Je hebt na afloop veel in te halen, maar dat komt vast wel goed. Groetjes aan Itte en kusjes aan Eden en Sterre. -
21 Februari 2007 - 13:49
Julia:
lieve sterre
hoe gaat het met je?
met mij gaat het goet ik wens je een pretige vakansie nog dike kus julia kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus -
21 Februari 2007 - 13:56
Nikki :
lieve sterre ben je al so bruin as een benaan ik niet ben je al bruin is het 35 graden ik mis je mis je mij ook ik wel wat ben je aa het doenik sit met jeu te meelen lievs nikki kus kus kus kus kus kus kus kus kus kus -
22 Februari 2007 - 10:03
(neef) Chris:
Ha zo-ver-wegge-famillie,
ziet er prachtig en indrukwekkend uit!
Als jullie in Australië zijn, koop dan eens een "Holland Focus".
Ben benieuwd naar jullie reactie....
22 Februari 2007 - 17:38
Maudy:
hey eden vogels mij heb je daar veel pret ik hier en ben je al bruin ): (:
))))): (((((:
dikke kusjes voor jullie alemaal maudy XXX -
22 Februari 2007 - 20:16
Esmee:
Hoi Eden!!
leuke foto's heb je en vooral je nagel's zijn mooi
groetjes Esmeetjuuh poepen scheetje :)
ps. mis je heel erg :( :D :) -
22 Februari 2007 - 20:16
Esmee:
:@ -
23 Februari 2007 - 09:40
Wilma:
Hoera,
Hier hebben we ook eindelijk een weekje vakantie!!!
Hoef jij dan ook geen werkjes te doen Eden?
Het begint alweer aardig op te schieten dus geniet er nog maar lekker van.
Liefs voor alle vier
Wilma -
25 Februari 2007 - 10:22
Lotte:
hoi eden,
hoezie? we hebbe een week vakantie:).
mooie nagels joh!!
't regend :(.
en ik heb een nieuw sims spel voor de gamecube en die kan in de wii!!:):):).
laterrrrrrrrrrrrr lotje -
02 Maart 2007 - 14:51
Thierry:
Hallo Eden,
Je kent mij niet, maar je vader weet wel wie ik ben. Ik heb de moeder van Naomi en de directeur van je school gemaild en je website doorgegeven.
Thierry.
PS Ik vind het echt te gek om jullie belevenissen zo te volgen! Veel plezier! -
03 Maart 2007 - 18:47
Naomi:
Lieve Eden,
Ik had al eerder geprobeerd een bericht te plaatsen maar dat is blijkbaar niet gelukt.
Dan nog maar eens proberen.
Ik hoop dat je het erg leuk hebt, zo te zien wel.
Vorige week zijn we in Parijs geweest (niet zo ver weg), dat was erg leuk.
Naomi