vingerhoedjesmuseum van Guangzhou (foto's) - Reisverslag uit Guangzhou, China van edensterre lutz - WaarBenJij.nu vingerhoedjesmuseum van Guangzhou (foto's) - Reisverslag uit Guangzhou, China van edensterre lutz - WaarBenJij.nu

vingerhoedjesmuseum van Guangzhou (foto's)

Door: jos

Blijf op de hoogte en volg edensterre

22 Februari 2007 | China, Guangzhou

De laatste avond in Guanzhou, morgenmiddag vertrekken we naar Hongkong.

We hebben de kortste tijd in het grootste land doorgebracht, wat eigenlijk alleen maar nieuwsgierig maakt naar meer. Niet dat het zo'n prettig land is om te zijn (qua klimaat en mensen), maar het is wel onwijs boeiend om er iets van te zien.
Ondanks dat ik een paar woordjes chinees heb opgepikt heeft maaike het lokale vingerhoedjesmuseum van Guangzhou verborgen weten te houden. Het is dus vooral shoppen, manicuren en eten geweest, zoals jullie op de foto's kunnen zien.

Het is hier (nieuwjaars)vakantie en er is veel dicht. Ook maaike's bedrijf DEMETRA, zodat ze enorm veel tijd en energie in ons steekt. Maar we zullen ook wel niet elk jaar komen.... wel toppie om ook hier iemand te hebben die alle plekjes kent, en de taal....

Vanavond pannekoeken gebakken voor ons allemaal, ze zijn zonder stokjes maar met vingers vlot opgegaan. Misschien iets voor een take-away hier? (We hebben de bloem moeten kopen via de keuken van een luxe hotel hier)

Morgen ga ik een middelbare school hier bezoeken, dat heeft een meisje van maaike's kantoor geregeld. De school van het Ware Licht heet hij, dus het moet wel een goeie zijn. Misschien zoeken ze nog iemand.

groetjes

jos

• 22 Februari 2007 - 17:33

Maudy:

leuk jo een drijmolen dikke kusjes voor iedereen }: en {: dikke kusjes voor jullie maudy xxx }: {:

• 22 Februari 2007 - 18:06

Stef:

Hele leuke berichtgeving, zal jullie de komende tijd eens volgen, geniet ervan groeten

Stef

• 22 Februari 2007 - 19:41

Rosan & Esmee:

Hoi Eden & Sterre,
    leuke foto's weer!
    wij missen jullie zo erg!!!

1000kusjes en knuffels

Rosan en Esmee

-xxx- -xxx- -xxx- -xxx-

• 22 Februari 2007 - 19:41

Y:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

• 23 Februari 2007 - 07:41

Julia De Jong:

hooi sterre ik vont die nagels erg mooj ik mis je heel erg stuur een berigje trug en zeg daar in of je mij ook mist kus kus kus kus kus kus kus kus julia